Er is geen lidmaatschap bij Kinesis – U betaalt alleen als u een les heeft gevolgd. Of koop een rittenkaart met korting voor uw privé- of groepsles.
U moet comfortabel zijn en in staat zijn om gemakkelijk te verplaatsen, daarom raden wij u aan om een t-shirt en niet-restrictieve spoor broek, legging of lange shorts aan te trekken. U hoeft geen schoenen te dragen, u kunt sokken dragen.

U kunt ons bellen via: 06 – 40 94 54 18 of mail ons naar: info@kinesis-nh.nl. Als we uw oproep niet direct beantwoorden, laat dan een bericht achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wij maken altijd ruim van te voren een afspraak, aan de hand van uw agenda kunnen wij deze afspraak inplannen. Daarom komt het zelden voor dat wij op het laatste moment een afspraak maken. Daarom kunt u tot 24 uur van te voren annuleren. Annuleringen buiten deze tijden zullen volledig in rekening gebracht worden.

Ja! Uw programma verandert constant als u steeds meer vaardigheden creëert en vooruitgang boekt. We zijn verheugd om uw suggesties aan te bieden van andere stijlen, die een zinvolle uitdaging of aanvulling op uw oefeningen kan bieden.