Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Ineke
Sophie is een fijne therapeute, vriendelijk, gevoelig en geduldig. Via gyrotonic leer ik mijn lichaam beter kennen en een nieuwe manier van bewegen, duidelijk een verdieping ten opzichte van Mensendieck. De sessies zijn รฉรฉn op รฉรฉn en duren een uur; na de les ga je fitter en uitgeruster naar huis dan hoe je arriveerde. Ik hoop er nog lang mee door te kunnen gaan!
Amanda
It is an absolute pleasure to work with Sophie. Her approach to Gyrotonic is extremely detail oriented and tailored to the level and specific objectives of the student. After a Gyrotonic session with Sophie I feel as though I have a renewed sense of self and a more acute consciousness of my body and its capabilities. I especially appreciate the increased sense of mobility and freedom of movement in the joints that the Gyrotonic method allows for by means of extremely effective circular and organic movements. As a former ballet dancer, I recognize this as an especially valuable method both for rehabilitation following injury, general bodily maintenance and for improving an overall sense of wellbeing. Treat yourself to a session with Sophie, your body will thank you ten times over!
Heleen
Sophie is een vriendelijke, rustige vrouw die op een duidelijke prettige manier uitlegd wat de bedoeling is. Ik ben nu een paar maanden bezig en voel me veel fitter en ben veel minder stijf. Ik leer op een andere manier te bewegen.
Marijke
Ik heb een heerlijke Gyrotonic behandeling op een speciaal trainingstoestel gedaan bij Sophie. De behandeling is een op een en Sophie helpt als ervaren professional bij je bewegingen. De vloeiende bewegingen hebben me ruimte, flexibiliteit en kracht hebben gegeven in mijn lichaam. Ook ervaarde ik na de behandeling meer fysieke en emotionele balans. Marijke
Esti
Als yogadocent ben ik veel met mijn lichaam bezig en heb ik de tools om te ontspannen en kracht op te bouwen. Toch heeft de les met de gyrotonic mijn lichaam heel goed gedaan. Met behulp van het apparaat en de behendige handen van Sophie kwam ik tot een diepere ontspanning van mijn spieren en kreeg ik meer ruimte voor mijn adem. Echt een aanrader!
Natalie
Ik had nog niet eerder van gyrotonics gehoord, totdat mijn zwager opeens tegen mij zei โ€˜gyrotonicsโ€™ dat gaat jou helpen. Al geruime tijd had ik last van mijn nek, schouders en rug wat vaak overging in hoofdpijn. Sinds ik bij Sophie de oefeningen volg ben ik me er heel erg van bewust geworden hoe ik in het leven sta. De oefeningen laten je voelen hoe je ademt, met stress omgaat en hoe gespannen je wel niet bent. Door de lessen te volgen ervaar ik nu hoe mijn lichaam zich kan ontspannen en ben ik me er meer van bewust wanneer ik spanning opbouw en mijn adem vastzet waardoor ik spierpijn en hoofdpijn krijg. Heb jij al geruime last van klachten waarvoor je uitgedokterd bent probeer dan zeker een proefles. Je lichaam heeft tijd nodig om zich te resetten, na enige tijd zal je gaan ervaren wat de oefeningen met je lichaam doen. Sophie is heel gedreven en leert je vol passie hoe je lichaam zich dagelijks zou moeten bewegen waardoor er nieuwe energiestromen wakker worden gemaakt. Het heeft mij veel bewuster gemaakt. Dank je wel, Sophie!
Carla
Sophie geeft les met plezier en passie Ze legt de oefeningen duidelijk uit..Ik heb meer energie sinds ik led lessen volg. Carla
Karin van Koerten
Gyro is echt super om te doen. Na een aantal lessen krijg je door waar het om gaat en het is een heerlijke en andere manier om te bewegen en je spieren te gebruiken. Sophie is een superenthousiaste, geduldige lerares, die met veel plezier en kennis lesgeeft. Dank je wel daarvoor!
Randsdorp w
Na 10 lessen weer 10 jaar jongergevoel en spieren die je normaal niet gebruikt weer op goed niveau .bedankt voor de hulp daarbij sophie wim.